maanantai 20. huhtikuuta 2015

Karttaluonnoksia

Noniin käytin suuren osan päivääni siivoamiseen koska ennakkotehtävänä kollaasi, niin no, huone täynnä paperisilppua 8--D

Toivoin totisesti että olisin voinut pysäyttää ajan ja vaan piirtää ja piirtää ja piirtää, en ole kokenut pelini suhteen moista inspiraatiotulvaa varmaan kahteen vuoteen!
En tiedä mistä pelifoorumin aktiivisuuspurkaus sai alkunsa, mutta se vaikutti meikäläisen motivaatioon erittäin positiivisesti ja saikin aikaan sen että en meinannut malttaa edes räpyttää silmiäni kun pääsin vauhtiin kartan kanssa. Tuntui niin typerältä kun silmät vaan kuivui päähän ja suu juuttui tuskaisaan hymyyn (jota kukaan ei onneksi nähnyt, haha näytin varmaankin typerältä virnistellessäni tietokoneen edessä).

Aloitin hieman A3-kokoa isommasta paperista joka oli täynnä puoliabstrakteja viivoja joista en tajunnut juuri mitään, hyvä kun erotin missä Suurjärvi sijaitsee.

Lyijytäytekynän kärki on kutakuinkin Ios-saaren kohdalla. Tuosta lähdin liikkeelle kun mietin mikä on maata ja mikä vettä.
 Pakertelin hetkisen (tunteja, tunteja....) viivojen etsimisen ja vahvistamisen parissa, lopulta asiat alkoivat erottua paremmin.


Maan erottaminen merestä on aina huhhuh, homma. Lopputuloksen kannalta erittäin tärkeä, mutta kyllä alkaa silmä harittamaan kun etsii oikeita reunan muotoja mihin kohtaan pitää lisätä korkeutta että näyttää järkevältä. Sama tietysti vielä erikseen metsien kanssa. Mitä piipertämistä, ja teen tätä vielä vapaaehtoisesti!


No niin, nyt erottaa jo maan ja meren toisistaan.Virra-joki jakaa saaren koillis- ja lounaisosaan ja tällä jaolla on peleissä yllättävän iso merkitys. Minulle sillä ei niinkään ole merkitystä, sillä joen kummallakin puolella oli aikalailla saman verran piirrettävää, huh.... Ah mutta olipas kivaa. Huomenna sitten muste ja värit kehiin! Niin, ja kynttilä.

1 kommentti:

  1. Hyvää työtä Riitta! On se vaan hyvä, että sulla on luonnostaan tarkka tyyli :)

    VastaaPoista