torstai 23. huhtikuuta 2015

Pommiinnukkumisia ja unohtuneita metsiä


Juu tuota..... innostuin piirtämään yöllä, kuten aavistelinkin. Mutta ihan hyvä, sillä onnistuin viimein luomaan itsensä näköisen kuvan roolipelin yhdestä päähahmosta! Kyseessä on kuolleeksi luultu valtiatar Alanis, jota itse pelaan. Jotenkin oli vain niin suuret paineet että hylkäsin kaikki aiemmat luonnokseni hänestä. Noniin, tähän käytin siis tunnit 00:30 - 01:50 yöstäni.

Tässä on Alanis, alibi sille miksi nukuin pommiin. Kiitos Alanis :'D

Juu, siis nukuin pommiin. Heräsin vasta vähän yli kaksitoista, se oli kamalaa. Luulin että joooo kello on varmaan kymmenen. Eipä ollutkaan ehehehee..... hee. Siinä tuntui jo että jaa nyt meni tämä päivä ihan harakoille.

Kuitenkin kun kävin kaupassa, tuli semmoinen herännyt olo ja kaivoin kartan taas esille....kello oli lähempänä seitsemää illalla. Hupsista.
Siitä sitten aloitin maalaamalla vettä, sitten metsiä ja lopulta vuoria. Muutamaan otteeseen huomasin että oho, tuolla on metsäpläntti ilman väriä. Ja niin edelleen ja niin edelleen.
Päädyin myös värittämään pohjoisosan ikirouta-alueet valkoisella vaikka se ehkä vähän syökin paperin vanhuusefektiä. Niitä ei muuten vaan erottanut lumialueiksi.
Jätän paperin reunojen viimeistelyn huomiselle, sillä näin väsyneenä en ala mitään niin riskialtista tekemään.

Kartta abouttiarallaa valmiina.
Ainiin. Winya Coiasiran pelaajajakunnan edustaja Qummitus lähettää anonyymejä terveisiä teille muutamalle jotka tätä blogia seuraatte! (Koska why not :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti