tiistai 21. huhtikuuta 2015

Maan keskiosassa kuminpurukuuroja

Hiiohoi ja Jaffa vihreä mandariinia pullo! Kokonainen puolentoista litran pullo... mutta kun se on niin hyvää ;u;

Tänään jahka selvisin pyöränhakureissulta takaisen kotipesääni tiskasin, sitten söin liikaa ja sitten investoin ajastani vajaan tunnin Skyrimin pelaamiseen (se peli jaksaa vieläkin yllättää! Joku Ryöväri nimeltä Rochelle the Red oli kidnapannut mun aviomieheni >:O ).
Kello löi aikalailla kolme kun istahdin pöydän ääreen, laitoin musiikkia kovemmalle ja aloin epätoivoisesti valita mitä kaikista teristäni sopisi tähän hommaan parhaiten.

Kuvahan on tietysti päivän työn jälkeen koska viivat.


Päädyin vaihtelemaan, sillä paperista jää ikävästi paperihöttöä terään koko ajan. Huomasin siis istuvani kuutisen tuntia (välissä tauko jolloin söin jäätelöä ja katsoin kaksi ja puoli jaksoa muumeja) aloillani limupullo seuranani varsinaisessa zentilassa piirtämässä seeeeenttti keeerrrallaaan viivaa varoen koko ajan puhaltamasta liian lujaa kohti paperia tai huitaisemalla vielä märän viivan yli kädellä. Tapahtui jotain aivan käsittämätöntä: yhtä ainoaa vahinkoviivaa lukuunottamatta en roiskinut, raapinut enkä muutenkaan sählännyt musteella! En. Sotkenut. Karttaa! Harvinainen ja ainutkertainen suoritus, hyvä minä! Sen kunniaksi kulaus vihreää mandariinia.

Kompassia piirtäessä silmät jo haritti ja takapuoli oli puutunut. Pari viivaa enää!

Tadaa! 
Aina tuntuu yhtä hirmuisalta kumittaa (kumini muuten kuoli aikalailla, hehe) se aikaisempi työpanos pois musteen kuivuttua mutta kyllä se aina kannattaa. Toivon tänään pääseväni jo värien ja muun hauskuuden kimppuun mutta kuusi tuntia, kamoon! Okei no sen seurauksena tekee vieläkin mieli piirtää mutta ei, EI karttaa kiitos xD Voisinkin raahautua tuolilta huikeat puolitoista metriä sängylle löhöämään ja piirtämään jotain muuta... Winyaan liittyvää kenties! Jos ei muuta niin oravia pelin nettisivujen kuvitukseksi. Huomenna sitten tuliterässä vesivärien ja kynttilän kimppuun, oujee!

Ja kyllä, olen vieläkin niissä samaisissa inspiraatiopärinöissä missä eilen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti