lauantai 9. toukokuuta 2015

Nyagzarin saari, puita puita ja puita

Tämähän tietysti koskee eilistä, 8.5. eikä suinkaan tätä päivää. Olin vain niin totaalisen tööt urakkani jälkeen etten vain jaksanut päivittää tätä. Sen sijaan katsottiin Qummituksen kanssa kaksi elokuvaa, Veljeni Leijonamieli ja Mio poikani Mio. Ah, vanhat lastenleffat <3

Luonnostelun aloitin tietysti jo 7. päivä illalla, mutta jatkoin sitä aamulla about heti herättyäni siinä puoli kymmenen aikaan. Eli tilanne oli tämä: deadlineni oli kello kolme, sillä olin lupaillut saapuvani kolmen ja neljän välissä kehystämöön tuomaan loput kaksi työtäni. Ja klo kymmeneltä istuin vielä luonnostelemassa. Aika jännää oli, mutta tiesin että ehtisin.

Ja luonnoshan muuttui tällaiseksi. Pahoitteluni huonosta kuvasta mutta en ehtinyt sen kanssa enempää rassailemaan. Aikaisempi luonnos näytti siis tältä:
Hylätty versio. Miksi? Mitä isompi lohikäärme sitä enemmä puita se peittää, hähää!

Istuin siis sängyllä ja piirsin, piirsin.... ja sitten tuli aika aloittaa ääriviivat. Mä en tiedä miten onnistuin mutta kallistin kädessäni mustepulloa niin että aivan luonnoksen oikeaan reunaan, mun housuilleni ja päiväpeiton päällä onneksi olleen suttupaperin päälle vaan lorahti hervottomasti mustetta! Silloin huokaisin helpotuksesta että olin vahingossa ostanut vesiliukoista mustetta!
Kului about kaksi sekuntia kun olin noussut, napannut luonnoksen ja huuhtelin vessassa mustetta juoksevan veden alla: sain sen aika hyvin pois mutta jos (kun!) saavut näyttelyyn ja katsot tarkasti huomaa kyllä että oikeassa reunassa on jälkiä onnettomuudestani :'> Sitten vaan housut lavuaariin, toisen jalkaan ja nostamaan utelias kissa pois suttupaperin päältä, se oli jo ehtinyt astua toisella etutassullaan musteeseen ja eeeeikun kissa kainaloon ja tassupesulle. Se nurisi tyytymättömänä, tiesin että Noksukin olisi halunnut tehdä jotain luovaa...

Eniveis, sitten vaan uusi yritys ja viivaa viivan perään. Aivan järkkyä kyllä, ei riitä että lohikäärme, Nyagzar nimeltään, on aika piikikäs ja jännä vaan sen taustan pitää olla täynnä puita??!? Isoja puita, normikokoisia puita, outoja puita, puita! Ärghhhhhhh vallan tulee mieleen yksi vanhan sarjisyritykseni sivu jossa oli paljon puita. Urgghh vaikea uskoa että olin jo ysillä kun piirsin tämän, kylläpä piirtotyylissä on tapahtunu kehitystä :''''D
Eniveis, katsokaa: puita.
Hyhhhh en voi uskoa että näytän tämän täällä :'D Mun silmät ei kestä...

Ja kattokaa, lisää puita!


Siinä se on, viimeisenä valmistunut näkymä Nyagzarin saarelta ja itse Suurlohikäärmekin on päätynyt kuvaan. Pelissä lohikäärme tosin vielä uinuu jossain syvällä metsässään osittain muuttuneena puuksi mutta eiköhän sekin sieltä jossain vaiheessa heräile... ;)
Ja tämähän valmistui, jos muistan oikein klo. 14.58. Itseasettamani deadline oli klo 15:00. Siinä se hetken kuivui pöydällä ja ei kun kehystämöön.

Jaana, sanoinhan että ehdin :'D 

Noniin, mä olen valmis. Tai siis no, portfolion viimeistelyä ja tulostamista vaille valmis. Voisin tässä välissä kiittää teitä jotka tätä jaksatte/jaksoitte lueskella, säpsähdin ihan kun huomasin että blogilla on tällä hetkellä 1090 sivun katselua c:

Jes!

Seuraavaksi kirjoitan varmaan jotain ripustuksesta (tosin kuvia tulee vain omista töistäni koska en suinkaan halua spoilata!) ja tietysti Winya Coiasiran pääsivujen remontista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti