lauantai 9. toukokuuta 2015

Winya Coiasiran nettisivuista

Tietysti on kiva, kun kerran teen lopputyöni omasta pelistä, perehtyä hieman siihen itse pelin sivustoonkin. Siellä on ollut pienimuotoinen remonttitauko tammikuusta asti, en ole oikein saanut itseäni tekemään sitä eteenpäin. Remontin ajan ei ole ollut mahdollista liittyä mukaan, sillä kirjoitin tietoja ja muita moisia uudestaan: liittymiskäytänteisiin tuli pieniä muutoksia, korjailin vähän historiatekstiä ja muuta.

Eilen kuitenkin, myöhään illalla tuli olo että nyt teen uuden ulkoasun. Olin pitänyt väliaikaisulkoasua remontin ajan että näin mihin kutakuinkin koodaan navigaation linkit ja tekstikentät. Se oli aika kaunis, katsokaa sitä :D

"Toi on taideteos."- Qummitus

Ennen eilistä minispurttia jäljellä remontissa oli siis kuvituksen laittaminen sinne tänne tekstin sekaan, ulkoasun vaihtaminen vieraskirjaan, foorumille ja pääsivustolle. Sekä toki pitää kirjoittaa uudet selkeämmät tiedot niille eläinjaleille jotka kelpaavat pelaajan hahmon lajiksi. Sitten se olisikin siinä ja voisin avata pelin jälleen uusille liittyjille. Eli.... kaikki potentiaali ehtiä saada koko juttu valmiiksi avajaisiin mennessä!


Nyt siellä näyttää tältä :D Mikäs sen parempaa kuin käyttää hiki hatussa piirrettyä teosta myös näin.
Pelifoorumillekin vaihdoin uuden ulkoasun, joka tosin on vain vähän erilainen kuin aikaisempi.


Aikaisemmassa oli erilainen otsikkofontti, orava oli paikallaan mutta ilman tuota häilyvää kuvajaista ja taustaväri oli lähellä jotain pergamentin rusehtavankellertävää. Oikeammin vaihdoin tästä melkeinpä vain taustavärin. Vihreiden rinkuloiden (jotka vaihtavat väriä kirkkaammiksi jos kyseisessä topicissa on uusi viesti) tilalle tulee uusi kuva, varmaankin nuppu joka sitten muuttuu kukaksi kun jossain on uutta luettavaa. Moisia pieniä kuvakkeenmuutoksia lukuunottamatta tuo nyt varmaankin pysyy tuollaisena C:

Vieraskirja näyttää muutoksen jälkeen tältä:


Jep, Silionhan se siellä. Miksi jättää potentiaalisia otsikkokuvia käyttämättä? 8D

Tekeminen sivujen parissa jatkuu mutta teitä ei tasan kiinnosta lukea kuinka rassaan jotain koodia tai etsin kirjoitusvirheitä joten en kerro niistä sen enempää, heitin teille nyt tämän visuaalisen puolen urkittavaksi :)

No niin so long good bye, ja ensi kertaan!

1 kommentti:

  1. Pahoittelut radiohiljaisuudesta, mutta arvaat varmaan mistä se johtuu... Palasin tänään vielä viimeisen kerran ennen huomista arviointitilaisuutta muistelemaan kuluneita viikkoja lopputyön parissa. Mukavaa ja viihdyttävää luettavaa! Kyllä nyt kelpaa esitellä Winyan uusia sivuja :) Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista