maanantai 4. toukokuuta 2015

Vapunjälkeistä räsyilyä

Viikonloppunahan oli vielä kivasti töitäkin. Töiden jälkeen en pahemmin saanut piirtofiilistä (vaikka olisin tietty voinut pakottaa itseni) joten aloin kasailla näyttelyyn tulevaa portfoliota ja etsiä luonnoksia jotka olivat päässeet leviämään ympäri huonetta. Koska joo onhan tässä muutama luonnos tullut, vähemmän kuin olisi ollut kiva mutta ainakaan en ole käyttänyt luonnosteluun liikaa aikaa mikä joskus on itselläni vähän ongelma. Sen verran selkeät mielikuvat on päässä että luotan nyt niihin ja siihen että muutokset mitä teen näihin suttuihin toimivat.

Tuossaha noita on, samaten pelin esittelytekstin versio josta sitten kopioin käsin kahvipaperille.
Vasemmanpuoleinen petoeläin on Noksu ja oikealla löhöävä riiviö sen tytär Pii.
Jos tuijotatte kuvaa tarkasti huomaatte että yhdestä näkymästä on kolme eri versiota. Niistä aivan Piin takamuksen juuressa on ensimmäinen versio, jonka siis laitoin vaakasuuntaisesti vaikka ripustukseen tarvitsen pystysuuntaisen kuvan. Hyvä minä, no sen vieressä onkin sitten se pystyyn käännetty nopea versio. Tausta oli tässä ongelma, ja äätinkin että improvisoin sen ja sorrun pieneen abstraktiuteen tekosyynäni se, että tapahtumapaikalla ei sinänsä ole väliä ^^' Kolmesta ylin on lopullisen version luonnos.

Ja tässä oikean reunan closeuppi lopullisesta versiosta. Saaattaaapi olla että kukkapojan nimi on Arachil Braerka (minun) ja kumartunut mieshenkilö on hovista mystisesti kadonnut Lyoein Fánessúlië (eräs Chume).

Se siitä tältä aamulta (niin, olen aamulla tekemässä blogitekstiä, tämä on harvinaista) ja jos jaksan päivitän vielä tänään illalla lisää. Mutta mun "päivitän vielä tänään" tiedetään :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti