torstai 7. toukokuuta 2015

Silion, Inaraion ja patonkihimo

Hyvinkäällä on jotkut italialaisranskalaiset markkinat ja sieltä sai niin nannaa patonkia että piti ihan hakea lisää, kaksi euroa kappale. Nommmms. Syön liikaa viljaa muttakun hyvää ;___;

Joo, ja mitä edellisessä postissa näytettyyn luonnokseen tulee se on tässä:


Joenvarsikylän hulinat piilottavat sisäänsä fauni Laon sekä vierailevan tähden, nuoren haltiapoika Gondrasin jolla on kävelysauva (Eskimo) sekä Mustuksen (musta kana, Qummituksen hahmon Kamirin kerran elänyt kana). Ja toki siniviittaisen Elyan (Suzume) ja puolivahingossa tulleen toisen vierailevan- eli roolipelin maailman ulkopuolisen hahmon joka on lähellä olijoista lähipänä oikeaa alareunaa - Luca (jos katsotte toooosi tarkkaan huomaatte vasemman korvan vieressä roikkuvan sulkakorviksen osan). Ai niin, ja tietysti kuvassa on myös Zechariam - Alaniksen viestinviejäorava.

Just juu noin pitkä sepustus jostain hahmoista mutta entä se itse prosessi? Niin intensiivistä piirtämistä ettei jää edes muistikuvia :'D
Ainakin joo, kuulemisen arvoista lienee että tätä tehdessä havahduin lukemaan tarkemmin mustepullon kyljen: non-waterproof... Kiva. No, pärjäillään.

Silionin jälkeen vuorossa oli Inaraion, jonka luonnos on tässä:


Joo tiedän, tosi iloinen ja näin mutta kun Inaraionista katoilee ihmisiä milloin Kirottuun Korpeen ja milloin orjakauppiaiden käsiin. Ihmisparat.
Aloitin tuon siirtämisen isommalle paperille heti kun sain Silionin tehtyä, ja tänään pakersin sen loppuun. Inaraionin jälkeen aloitinkin jo viimeisen (Viimeisen! Ehdin oikeasti ajoissa!) näkymän luonnostelun ja koska siinä on lohikäärme se tulee olemaan lasten leikkiä verrattaen näihin ihmisotus-väenpaljous-kuviin.


Kamir parka. Tiedättekös (ette varmaan) sen tunteen kun piirrät hahmoa ruoskittavana tuolleen säälittävästi ja sen hahmon pelaaja istuu vieressä? :'''D Ja suihkii välillä suihkepullolla. Ja tökkii vihreitä sormenjälkiä niskaan :''''D Parasta. Nyt mä menen syömään pipareita ja juomaan glögiä (Joulun jämät :'D) - hyvää kevättä siis vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti