keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Wariand ja naudanveri

Eipä tässä ole kummemmin jaksanut blogia päivitellä! Tai siivota.... tai tiskata...
Mutta edistystä on toki tullut tässä viimeisen kolmen päivän aikana. Piipahdin kehystämössä kysymässä kuinka viime tipassa ehtivät neljä duunia kehystämään ja tekemässä kivan diilin. Samaten tekaisin Wariand-luonnoksen (jossa ei kylläkään sitä kaupunkia näy ehehe) valmiiksi, piirsin ääriviivat ja kahvitin ja maalasin. Siis oikeammin, tein valmiiksi.


Tai no valmis ja valmis, vielä puuttuu veri! Joo taas yksi näistä hetken mielijohteita mutta mikäs siinä: itse otin nokoset ja lähetin Qummituksen ostamaan verta kaupasta, hehe.





Repimis- ja veritestailuja. Vääääähän teki pahaa repiä vasta valmiiksi saatua työtä mutta minkäs teet, ilman verta idea olisi kärsinyt. Ai niin ja ollaanhan me verellä leikkimisen lisäksi leikitty robottikalalla! Ostettiin moinen Citymarketista, pistettiin se siniseen ämpäriin polskimaan ja tuoijotettiin sitä varmaan 20 minuuttia ihan hypnoosissa (me kaikki: kolme ihmistä ja neljä kissaa). Oli viihdyttävää!

Sitten toki seuraava kuva on jo vaiheessa, se valmistuu tänään (koska pakko :D).
Ja tähänkin kuvaan olen piilottanut pelaajahahmoja ja sivuhahmoja. Hehe :'3


Aaaaaaaaaahhhh ja aivan mulla on paras tapa lopettaa tää lyhyehkö blogitekstikatsaus: Kattokaa miten hienot kulmakarvat Qummitus teki mun delfiinille! Nimesin sen uudestaan Torpedoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti