maanantai 24. marraskuuta 2014

Viimeinen maanantai

Maanantai ilman maanantaiärsyyntymistä mutta maanantaiväsymys... joo.
Kävelin aamusta kuin poliisi ikään edes takaisin seinän edessä ja pohdin ekan vartin lähenkö maalaamaan kevättä, syksyä vai kesää. Aamulla vielä luulin maalaavani kevättä mutta sitten repäisin ja maalasinkin kesää - vuodenajoista kai työläintä ja ärsyttävintä.


Puu ei kyllä erityisemmin vaahteralta näytä, mutta otin päämääräkseni saada se näyttämään silmää miellyttävältä kuin vaahteralta. Maalarinteippijutut puussa meni vähän niin ja näin mutta en enää koske siihen, näyttää tarpeeksi hyvältä. Varpuset näyttää kyllä ainakin jonkin verran varpusilta, mutta totesin että yhtään tarkempaa jälkeä ei mun siveltimillä ja vapisevilla käsillä saa.


Perhosia on jostain syystä aivan kamalan hankala piirtää/maalata, en vain osaa xD Kuitenkin päätin maalata ne enkä mennä helpompaa kautta ja kumittaa vain luonnos pois seinästä. Kolme taisin niitä ehdä, neljättä en enää kestänyt. Maalasinpa tänään myös kullerot ja villakot, kumpaankin tosin pitää vielä lisätä vähän keltaista.

Niitä keltaisia lukuunottamatta väittäisin kesää valmiiksi:


2 kommenttia:

  1. Hoo Riitta, hienon näköistä! Linnut ja eläimet ovat varsinkin kovin suloisia, perhonenkin on söppänä! Myös edellisen postauksen talvimaalaus näytti kivalta :)))) Nyt tsemppiä ja loppurutistus tähän loppuun, hyvin se menee!

    VastaaPoista
  2. Rutistus on just oikee sana xD Ma rutistan sivellintä kädessä niin että koko käsi muuttuu valkoseks ja roiskin maalia sinne tänne :'> Joo, mut kyl se tästä! Kiva kun piipahdit täälläki netin nurkassa :'3

    VastaaPoista