maanantai 17. marraskuuta 2014

Maanantai on aina maanantai

Turboviikko osa 1/7

Ai kamala mä en muista millon oisin nukkunu näin huonosti! Kierin varmaan neljään asti yöllä pitkin poikin sänkyä ja ei, ei unta. Sit alko kissat riehumaan ja vain vähän kello kahdeksan jälkeen, kun olin saanut nukuttua ehkä puolitoista tuntia, soitti puhelinmyyjä... ei näin.

No, pakko oli kuitenkin nousta, vaikka otinkin seitsämäntoista minuutin torkut herätyksen jälkeen.
Unohdin taas vaihteeksi asioita kotiin, tällä kertaa ison tuputtimen ja sakset. No, pärjäsi ilman niitäkin.

Ainoa kuva joka tätä kuivakasta blogitekstiä koristaa on viime maalauskerran lopusta ja tämän alusta.
 
Kuvassa näkyy myös myrkkyruoho.

Aloitin taistelun myrkkyruohoa vastaan maalaamalla siihen päälle ja maalasin muutenkin kesää jonkin tovin. Paletissa oli vielä vihreää joten lätkäisin ne kevään puolelle (suojattuani eka lattian) pohjakerrokseksi.
Maalasin myös siileihin, oraviin ja kevään vaahteraan pohjavärit. Muuta ei sitten pystynyt tekemään niin huonoilla yöunilla (ihan oikeesti maapallon magneettikenttä vaikuttaa muhun enemmän ku ois kiva) ja kipeytyneellä selällä, joten jätin hommat...
...
... 'tähän'
, piti kirjoittamani mutta enpäs näytäkään kuvia lällällää. Kamera meinaan päätti että senkin kissanriepu, nyt kun jopa muistit ottaa kameran mukaan sulla muuten riittää akku vain yhden (1) kuvan ottamiseen ja senkin yhden käytin ennen kuin aloin maalaamaan lisää.
Eli, huomenna tänne tulee tämän päivän JA huomisen kuvat. Olettaen että muistan ottaa kameran (ja sanomalehtiä ja tuputtimen!) mukaan.

Ja huomenna oikeasti nousen yhdeksältä, enkä vähän yli yhdeksän... Olettaen ettei kissa taas kaada roskista aamuyöllä (kahdesti) ja ala nakertamaan sen muovipussia, toinen kissa pudottele tavaroita pöydänreunalta, kolma mau'u jossain oven takana, neljäs oven toisella puolella ja puhelinmyyjä soittele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti